Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
16. apríla 2024, 11:23
Čas čítania 0:54

Danny Kollár sa obul do Fica a strany Smer. No, chlapci, stačilo, odkázal ministrom Bombic

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bombic vo svojom príspevku napísal, že sa podľa neho „deje niečo, čo mu pripomína starý Smer“.

„Smeráci začínajú lajdáčiť, no, chlapci, stačilo,“ znejú slová medzinárodne hľadaného dezinformátora Daniela Bombica alias Dannyho Kollára. Na svojom Telegrame zverejnil status, v ktorom kritizuje stranu Smer aj ministerku zdravotníctva Zuzanu Dolinkovú zo strany Hlas. 

Bombic príspevkom reaguje na včerajšiu tlačovku ministerky Dolinkovej a Roberta Fica, v ktorej ju premiér vyzval, aby kontrolovala, ako pokračujú práce na nemocniciach v Martine, Banskej Bystrici, Rimavskej Sobote a Spišskej Novej Vsi. Na ne sú totiž naviazané peniaze z plánu obnovy. 

Bombic vo svojom príspevku napísal, že sa podľa neho „deje niečo, čo mu pripomína starý Smer – demagógia a sr*ačkovanie“. Daniela Bombica spochybňuje Dolinkovej výmeny vedenia mnohých nemocníc. V príspevku sa pýta aj na to, či ju niekto vydiera. Danny Kollár vo svojom príspevku bližšie neopísal, čo konkrétne mu prekáža a kde presne vidí problém.  

Bombic si pred prezidentskými voľbami pozýval do svojej internetovej relácie hostí z koalície vrátane ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka. Vládu aktívne podporoval a pomáhal jej šíriť proruské naratívy, vo svojich videách často rozoberal politické dianie v neprospech aktuálnej opozície. Krátko po voľbách napísal, že vďaka zvoleniu Petra Pellegriniho za prezidenta sa začína proces jeho návratu na Slovensko. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Táto zmena rétoriky prichádza krátko po tom, čo sa vláda Roberta Fica na východe Slovenska stretla s predstaviteľmi Ukrajiny a vyjadrila im podporu. Zároveň sú aktuálne na pretrase niektoré ministerské posty vzhľadom na zmeny vo vedení parlamentu a strany Hlas-SD. 

Domov
Zdieľať
Diskusia