Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
22. mája 2024 o 21:04
Čas čítania 0:29

Neznámy páchateľ vykradol v Bratislave redakciu Kapitál. Šéfredaktor opisuje, že predtým možno stretol zlodeja

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Páchateľ sa dostal aj do kancelárie festivalu BRaK.

V utorok v noci neznámy páchateľ vykradol redakciu Kapitálu a kanceláriu festivalu BRaK. Šéfredaktor Tomáš Hučko na sociálnej sieti informuje, že im z redakcie zmizli pokladničky s hotovosťou.

„Včera v noci niekto vypáčil bránu do Romerovho domu a vykradol redakciu Kapitálu a kanceláriu festivalu BRaK. Zmizli pokladničky s hotovosťou. Jemne mi behá mráz po chrbte, lebo je možné, že páchateľa som včera videl,“ píše na sociálnej sieti. 

Hučko ďalej informuje, že páchateľa zrejme videl, keď prišiel večer do redakcie po odovzdávaní Novinárskych cien. „V rohu dvorčeka Romerovho domu, v absolútnej tme, ležal schúlený muž. Keď som za ním prišiel, tváril sa, že tam opitý zaspal. Odišiel a ja som tomu už neprikladal žiadnu dôležitosť, zamkol som bránu a šiel domov,“ napísal. Ráno našli priestory vykradnuté. 

Domov
Zdieľať
Diskusia