Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
4. augusta 2023 o 7:58
Čas čítania 0:27

Žena nechala bezdomovca, aby sa u nej doma okúpal, zrazu ležal v jej posteli a sledoval televíziu. Policajti len krútili hlavou

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Žena chcela bezdomovcovi pomôcť. Dovolila mu, aby sa v jej byte okúpal. Ukázalo sa však, že on si z bytu plánuje urobiť nový domov.

Na dvere 57-ročnej ženy v Česku zaklopal bezdomovec, ktorý sa chcel okúpať. Žena ho na naliehanie vpustila dnu, no z bytu ho už nevedela dostať preč. Muž sa hneď po kúpeli uložil priamo v jej posteli. O prípade informuje portál iDnes.cz.

Zúfalej žene neostalo nič iné iba zavolať pomoc. „Žena ho podľa svojich slov pustila dovnútra, muž sa však po kúpeli bez jej súhlasu premiestnil do postele,“ upresnila hovorkyňa krnovskej radnice Dita Círová.

Vyslaná hliadka muža našla pri bezstarostnom sledovaní televízie. Bezdomovec priestory bytu opustil až na naliehanie policajtov.

Nebol to prvý prípad s nežiadaným hosťom. „Na mieste sme zistili, že žena do svojho bytu vpúšťa bezdomovcov často, informovali o prípade jej opatrovníčku,“ upresnila hovorkyňa.

Bezdomovec
Zdroj: TASR/Alexandra Moštková
Domov
Zdieľať
Diskusia