Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
8. januára 2024 o 7:17
Čas čítania 0:37

Otec podozrivého z brutálnej vraždy v Ružinove je známy bratislavský vrah. Za neľudské činy dostal trest smrti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Štefana Pantla odsúdili v roku 1981 na trest smrti.

Otec obvineného Jozefa H. bol násilník, ktorého ako jedného z mála na Slovensku popravili. Išlo o muža menom Štefan Pantl. Odsúdili ho za niekoľko vrážd, znásilnení a krádeže, ktoré spáchal ako 25-ročný, informujú o tom noviny.sk. Jeho syn Jozef je obvinený z brutálnej vraždy 48-ročnej ženy, ktorú našli policajti rozrezanú na posteli v bratislavskom Ružinove.

Štefana Pantla popravili v roku 1981. Podľa psychiatra Svetozára Drobu bol sexuálnym agresorom, ktorý ťažko znášal odoprenie sexuálneho styku. Známy bol aj pod prezývkou Bratislavský škrtič. V roku 1979 zavraždil dve ženy, ktoré s ním nechceli mať pohlavný styk. To bral Štefan ako osobné zlyhanie a obidve vo vlastnom byte zavraždil.

Vražda v Ružinove 

Polícia našla vo štvrtok 4. januára v jednom z bytov v bratislavskom Ružinove mŕtve telo ženy. Ako hlavného podozrivého označili Jozefa, ktorý bol priateľom zavraždenej. Tá mala mať rozrezané viaceré časti tela. 47-ročný Jozef H. z Bratislavy je vo väzbe. Hrozí mu trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov.

Kuchar jozko
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia