Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
18. januára 2024, 19:11
Čas čítania 0:36

Kamerový záznam z Dankovej nehody zatiaľ nezverejnia. Prokuratúra zverejnila vysvetlenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prokuratúra tvrdí, že kamerový záznam z nehody Andreja Danka nateraz nie je možné zverejniť.

Kamerové záznamy z nehody podpredsedu Národnej rady SR Andreja Danka (SNS) nateraz nie je možné zverejniť. Vyplýva to zo stanoviska bratislavskej krajskej prokuratúry.

„Vzhľadom na aktuálny stav vyšetrovania, aby nedošlo k zmareniu účelu trestného konania, nie je možné kamerové záznamy nateraz zverejniť. Je potrebné, aby ich obsah preskúmal a vyhodnotil dozorujúci prokurátor, a to aj v kontexte iných dôkazov,“ uviedla prokuratúra.

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok 11. januára večer v bratislavskej Dúbravke. Danko mal podľa svojich slov dostať šmyk a naraziť do semafora. Po príchode hliadky sa na mieste nenachádzal. Polícia potvrdila, že Danko sa dychovej skúške podrobil až v piatok 12. januára popoludní. Mala negatívny výsledok. Danko sa za incident ospravedlnil a deklaroval, že škodu zaplatí. 

Danka za incident neodvolali z funkcie predsedu parlamentu. 26 poslancov, ktorí sa zúčastnili na schôdzi parlamentu, neodhlasovali jej program. Z prítomných poslancov za schválenie programu schôdze hlasovalo 52, proti boli 49 a zdržalo sa 25 poslancov. 

danko
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia