Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
15. júla 2023, 17:55
Čas čítania 0:37

AKTUALIZOVANÉ: Viac než 70 hasičov likvidovalo požiar pri bratislavskom letisku. Podvečer sa im ho podarilo lokalizovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Požiar zasiahol plochu s rozlohou asi 80 hektárov.

Aktualizované 15.7. 19:24 

Hasiči v sobotu popoludní likvidovali požiar poľa v blízkosti Letiska M. R. Štefánika v Bratislave. Krátko po 17:30 sa ho hasičom podarilo lokalizovať. Na mieste sa momentálne nachádza aj poľnohospodárska technika, ktorá pomáha s rozorávaním pôdy, informovali hasiči na svojej Facebookovej stránke.


„Na mieste sa poobede nachádzali viaceré policajné hliadky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave spolu s príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru, ktorí sa snažili požiar trávnatého porastu eliminovať,“ uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Podľa neoverených informácií Refresheru horí pole.
Podľa neoverených informácií Refresheru horí pole. Zdroj: Soňa Máyer


Ako informovala Bianka Královičová z Prezídia HaZZ, išlo o požiar obilia na koreni. Požiar zasiahol plochu s rozlohou asi 80 hektárov. Na mieste zasahuje viac ako 70 profesionálnych a dobrovoľných hasičov.


Polícia upozorňuje obyvateľov priľahlých mestských častí a obcí, aby nevychádzali von a neotvárali okná.

15. júla 2023, 15:26 Čas čítania 1:11 AKTUÁLNE: Pri bratislavskom letisku je obrovský požiar, horí rozsiahly pás poľa. Na mieste zasahujú hasiči aj polícia AKTUÁLNE: Pri bratislavskom letisku je obrovský požiar, horí rozsiahly pás poľa. Na mieste zasahujú hasiči aj polícia


Starosta bratislavskej mestskej časti Vrakuňa Martin Kuruc vyzýva obyvateľov, aby sa nešli pozerať na požiar, pretože tým sťažujú prácu záchranných zložiek – napísal to na sociálnej sieti.

Viac o požiari si prečítaš v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia