Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. augusta 2023, 19:00
Čas čítania 0:34

Slovenku vo Viedni napadol bývalý manžel. Ich 5-ročného syna zrejme hodil do Dunaja, teraz v rieke našli aj jeho telo

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Muž napadol svoju bývalú manželku kladivom.

Slovenku, ktorá už roky žije vo Viedni, napadol bývalý manžel kladivom a spôsobil jej ťažké poranenia hlavy. Nebezpečný útok prežila iba vďaka susedovi, ktorý zavolal na núdzovú linku, píše rakúsky denník oe24.

Bývalý manžel Joseph pravdepodobne hodil ich 5-ročného syna do Dunaja, kde chlapec tragicky zahynul. Voda ho vyplavila v sobotu 12. augusta, informuje rakúsky portál Kurier.at.

Po Josephovi polícia vyhlásila pátranie po tom, čo na Slovenku vytiahol zbraň a vyhrážal sa jej zabitím. Chlapca mal matke priniesť už 6. augusta, namiesto toho však na ženu zaútočil a poranil ju. Polícia si najprv myslela, že syna chce otec nelegálne odviezť do zahraničia.

V Dunaji našli aj chlapcovho otca

Prípad bývalého manžela Slovenky sa napokon skončil jeho úmrtím. Utopeného Josepha svedkovia spozorovali v pondelok 14. augusta na hladine Dunaja pri Viedni. Príčiny jeho smrti ešte nie sú známe a polícia čaká na výsledok pitvy. 

polícia, Rakúsko
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia