Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
7. mája 2024, 7:46
Čas čítania 0:34

Telá troch turistov našli v studni s prestrelenými hlavami. Mexickí lupiči zabili surferov z bizarného dôvodu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Trojica bola nezvestná už od 27. apríla.

Minulý piatok našli v jednej studni v okolí mexického mesta Ensenada telá troch mŕtvych ľudí s prestrelenými hlavami. Dnes potvrdila prokuratúra v mexickom štáte Baja California, že telá patria surferom – dvom Austrálčanom a jednému Američanovi. Telá identifikovali ich príbuzní. 

Muži išli na výlet neďaleko pobrežného mesta Ensenada. Od 27. apríla boli nezvestní. Matka Austrálčanov na sociálnej sieti uviedla, že surferi nedorazili do plánovaného ubytovacieho zariadenia.

Prečo ich zabili? 

Trojicu zabili lupiči údajne s cieľom ukradnúť ich vozidlo, z ktorého chceli získať pneumatiky. Tiel sa zbavili tak, že ich hodili do studne neďaleko pobrežia. Tam ich neskôr našli s prestrelenými hlavami.

Úrady v štáte Baja California informovali, že v súvislosti so zmiznutím zadržali troch občanov Mexika. „Našiel sa biely pickup, ako aj ďalšie dôkazy,“ uviedla štátna prokuratúra. Úrady prípad vyšetrujú ako vraždu a spolupracujú s americkým Federálnym úradom pre vyšetrovanie (FBI) a austrálskym i americkým konzulátom.

Domov
Zdieľať
Diskusia