Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
5. októbra 2023 o 9:00
Čas čítania 0:34

Na Slovensku definitívne končí ďalší veľký e-shop s rozsiahlym sortimentom. Vybavili viac ako 100-tisíc objednávok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obchod skončí 16. októbra o polnoci.

E-shop Extreme Digital končí na Slovensku s predajom. Internetový obchod predával rozsiahly sortiment vrátane elektroniky a bielej techniky. Zákazníci tam však mohli nakúpiť aj hračky, drogériu a záhradné nástroje.

„Informujeme Vás, že 16. 10. 2023 o 0:00 spoločnosť Extreme Digital Zrt ukončí svoju obchodnú činnosť na online webových stránkach edigital.sk. Po tomto dátume na našej webovej stránke nebude možné odovzdať nové objednávky, avšak po vstupe do Vášho registrovaného profilu bude možné stiahnuť faktúry k vybaveným objednávkam do 15. 11. 2023,“ napísal e-shop na webe.

Napriek tomu, že spoločnosť vybavila za roky prevádzkovania viac ako 100-tisíc objednávok, portál Živé.sk upozornil, že firma ukončuje predaje vo viacerých krajinách. Zákazníci už na e-shope nenakúpia v Česku, Rakúsku, Bulharsku, Chorvátsku či Slovinsku.

Len nedávno sme písali, že až tri predajne a e-shopy Top Shop, Delimano a Dormeo aktuálne neprijímajú žiadne objednávky. Zákazníci momentálne nenakúpia v kamenných prevádzkach ani v e-shopoch.

e-shop
Zdroj: Extreme digital
Domov
Zdieľať
Diskusia